Niculae: "Locul opt nu este onorabil pentru Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae spune că roş-albii pot câştiga titlul
Marius Niculae spune că roş-albii pot câştiga titlul

Atacantul formaţiei Dinamo, Marius Niculae, a declarat că echipa sa trebuie să aibă evoluţii mult mai bune în retur, mai ales în condiţiile în care gruparea din Ştefan cel Mare ocupă doar locul 8 în campionat, adică o poziţie care nu reflectă deloc valorea şi tradiţia clubului.

"Trebuie să recuperăm foarte multe puncte, iar pentru asta trebuie să facem sacrificii. O să alergăm foarte mult prin munţi, sper să nu ne prindă ursul. Trebuie să facem sacrificii, pentru că locul 8 nu este onorabil pentrtu club. Sper că în Antalya să găsim formula câştigătoare. Suntem pe locul 8 pentru că am fost băgaţi în seamă prea mult, sper că acum să nu mai fie aşa. Cupa şi campionatul sunt obiectivele noastre, sper să mai vină fotbalişti, iar cei mai buni să joace", a spus Marius Niculae, care s-a referit şi la transferul lui Bărcăuan: "E un jucător matur şi sunt convins că o să ne ajute, e bine să fie concurenţă. Cred că s-au făcut achiziţii cu cap, exact ceea ce ne trebuie".

Atacantul dinamovist s-a referit şi la criza financiară mondială care afectează toate domeniile de activitate, inclusiv sportul: "În 1996 a mai fost o situaţie grea la club, dar acum este greu peste tot, cu banii, cu impozitele. Pentru Dinamo, eu am lăsat de la mine. Am dovedit că avem valoare, am câştigat cu primele trei clasate, însă trebuie să ne concentrăm şi cu echipele mici şi să nu mai pierdem puncte".

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite