Nicoliţă, liber să plece pe 300 de mii de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali a anunţat ieri că şi-a mai redus pretenţiile financiare în cazul lui „Jardel“, care s-ar putea transfera totuşi la echipa turcă Samsunspor.

Cotidianul „Adevărul" v-a informat, în ediţia tipărită de ieri, că Bănel Nicoliţă este nemulţumit de faptul că patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a cerut 700.000 de euro în schimbul său, deşi le‑a permis în trecut lui Sorin Ghionea şi Mihăiţă Pleşan să se transfere în străinătate în schimbul unor sume modice (100.000 de euro).

Patronul Stelei a reacţionat pozitiv după ce a citit articolul din ziar, aşa că Bănel Nicoliţă, care a intrat în ultimul an de contract cu gruparea din Ghencea, are în continuare şanse importante de a schimba echipa, după şase ani şi jumătate. „Cred că Bănel va pleca, pentru că nu mai are nicio tragere de inimă. Să-mi dea Samsunspor 300.000 de euro şi-l poate lua împrumut pe un an de zile. Oferta e valabilă trei zile, iar dacă turcii nu plătesc nici suma asta, atunci n-am ce să mai fac, Nicoliţă va rămâne la Steaua", a declarat Becali.

Continuă negocierile pentru un atacant

Tehnicianul Ronny Levy este destul de nemulţumit de soluţiile pe care le are în linia ofensivă, aşa că Gigi Becali încearcă în aceste zile să rezolve transferul unui nou atacant. Principalul vizat este în continuare Junior Moraes (24 de ani), însă situaţia sa este departe de a fi clarificată, aşa că Levy l-a propus pe argentinianul Roberto Damián Colautti (29 de ani), de la Maccabi Tel Aviv. „Mai am doi ani de contract cu Maccabi, dar aştept un semn de la Steaua şi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat atacantul în presa din Israel.

În schimb, Becali a renunţat definitiv la pista Costin Curelea (27 de ani), vârful Sportului Studenţesc. „I‑am zis lui Şiman la mişto că îi dau 500.000 de euro pe jucător, iar el a spus că sunt departe de preţul lui. Şi atunci i-am zis, în glumă, că îi dau 2,3 milioane de euro. Nu am mai discutat, pentru că nu mă interesează Curelea", a spus latifundiarul.

Articolul de ieri din „Adevărul“ l-a înduioşat pe Becali

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite