Nicoliţă, dorit de Rednic la Lankaran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă are şanse mari să plece de la Steaua în iarnă
Bănel Nicoliţă are şanse mari să plece de la Steaua în iarnă

Mijlocaşul stelist Bănel Nicoliţă este aproape de despărţirea de echipa din Ghencea, el fiind dorit insistent de antrenorul Mircea Rednic la echipa azeră Khazar Lankaran.

Tehnicianul a fost prezent în tribuna din Ghencea la meciul Stelei cu Sportul Studenţesc, recunoscând că urmăreşte un jucător al roş-albaştrilor. Rednic a dezvăluit ulterior că a pus ochii pe Bănel Nicoliţă, fotbalist care joacă în Ghencea de cinci ani.

"Au fost mai mulţi reprezentanţi ai noştri până acum în România să-l urmărească pe Nicoliţă. Au fost încântaţi, iar din iarnă vom demara negocierile. Îmi place Bănel şi l-aş vrea la Lankaran", a spus Mircea Rednic pentru "ProSport".

"Dacă Bănel pleacă în Azerbaidjan, ar fi un pas înainte pentru el din punct de vedere financiar. Totuşi, eu pur şi simplu nu văd echipa Stelei fără Nicoliţă. Este un exemplu de dăruire pentru ceilalţi jucători.", a spus impresarul Victor Becali.

Nicoliţă a trecut prin mai multe peripeţii în acest început de sezon, în care a fost numit căpitan, apoi deposedat de banderolă, a fost huitduit de fani, pentru ca apoi să fie aplaudat pentru determinarea arătată pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite