Nicolae Dică vrea să bată Steaua! "Le voi da o palmă celor care nu m-au mai dorit acolo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul lui CS Mioveni, Nicolae Dică, a declarat că meciul de duminică împotriva Stelei este unul special, precizând că un joc bun al său ar fi "o palmă" pentru cei care nu au dorit ca el să continue la formaţia roş-albastră.

"Nu am de luat nicio revanşă în faţa lui Gigi Becali. Eu consider că mi-am făcut treaba cât am fost acolo. Nu vreau să joc cu gândul la revanşă. Însă dacă voi juca bine, cu siguranţă le voi da o palmă celor care nu m-au mai dorit acolo", a spus atacantul.

Dică a menţionat că pentru noua sa echipă este un avantaj că partida cu Steaua nu se dispută pe stadionul din Ghencea, ci la Constanţa. "Toate meciurile sunt grele pentru noi şi ne aşteaptă un campionat dificil. Acest joc este cu atât mai greu cu cât Steaua este cea mai titrată echipă din România. Are jucători valoroşi care pot decide un meci cu o execuţie de moment. Avem un avantaj că nu jucăm în Ghencea, ci la Constanţa. Însă eu cred că şi dacă jucam în Ghencea, şi aveam primele 15-20 de minute bune şi marcam, era foarte greu pentru ei", a explicat Dică, conform prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite