Nicolae Dică va juca de acum la CFR,la dorinţa lui Paszkany

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Andrea Mandorlini nu este mulţumit de aportul lui „Dicanio“ la antrenamente, astăzi la Mediaş acesta va fi titular, fiind dorit de patron.

Imediat după meciul cu Dinamo, patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a dorit să clarifice situaţia lui Mandorlini, despre care a spus că va rămâne la CFR.

Omul cu banii de la Cluj a explicat că Iuliu Mureşan a fost la Paris pentru a semna un acord de colaborare cu un club brazilian, nu pentru a căuta un alt antrenor. Acesta a spus că Mandorlini a înţeles ce a greşit în meciul de la Galaţi, iar în partida cu „alb-roşii" a corectat acele lucruri.

„Antrenorul nu este în pericol de a fi demis. Mie nu mi-a plăcut jocul cu doi închizători şi aţi văzut că azi nu a mai fost aşa. Am făcut cel mai bun meci din retur. Mie mi-ar plăcea ca în fiecare meci să-i văd în teren şi pe Dică şi pe Peralta, dar nu eu sunt antrenor la CFR", a declarat patronul.

Ieri, Mandorlini a spus că nu a avut o discuţie cu patronul legată de acest lucru: „A zis că vrea să-l vadă pe Dică în teren? Poate v-a spus dumneavoastră, mie în niciun caz", au fost cuvintele italianului.

Totuşi, apropiaţii săi spun că este decis ca în meciul de astăzi să-l folosească pe Dică titular, tocmai pentru a nu da prilej unor noi critici din partea patronului. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite