Nicolae Badea merge pe mâna lui Andone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Badea şi Ioan Andone au avut luni noaptea o primă discuţie după meciul cu Universitatea Cluj. Cei doi au vorbit despre neînţelegerile survenite în urma înfrângerii de la Mediaş, dar şi despre unele probleme mai vechi.

Preşedintele CA s-a arătat deranjat de discursul antrenorului, prin care acesta repeta obsesiv că va pleca la vară dacă echipa nu va câştiga titlul. "Dacă nu câştig titlul, o să las pe altcineva şi o să-mi văd de drumul meu. Eu sunt ardelean şi mă ţin de cuvânt. Promit că o să plec", este fraza rostită săptămânal de către Andone.

După înfrângerea de la Mediaş, cu Universitatea Cluj, obiectivul fixat de "Fălcos" pare imposibil de atins, astfel că promisiunea antrenorului se transformă practic în obligaţie. Şi totuşi, de acum înainte, Andone va renunţa la această frază.

Luni, Badea şi Ando au avut o discuţie în care preşedintele CA l-a rugat pe tehnician să o lase mai moale. "Nu poţi să spui mereu că pleci. Ce zic suporterii? Ce cred jucătorii? Aşteptăm să vedem ce o să fie şi vom vedea în vară ce o să facem. Ai susţinerea mea până atunci", i-a transmis acţionarul. La rândul său, "Fălcosul" a dat semne că a înţeles argumentele şefului său şi a promis că va evita să mai deschidă acest subiect.

Şi fanii s-au arătat deranjaţi, antrenorul fiind taxat pentru vorbele sale pe forumuri. "Nea Ando, ne-ai zăpăcit cu plecarea ta. Am auzit asta la fel de des precum vestitul «Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League!» al lui Borcea".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite