Nicolae Badea: "Liviu Ganea tot nu vrea să-şi prelungească acordul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciobi a fost în Portugalia pentru a căuta la faţa locului întăriri pentru retur. Anderson Santana şi Joao Ales i-au refuzat deocamdată pe "câini", iar şefii caută şi alte variante. Nicolae Badea a declarat că Ciobi va vedea la lucru în Turcia încă doi sau trei jucători: "Îi vom vedea la lucru şi vom decide apoi", spune şeful lui Dinamo.

"Suntem în tratative cu Vitoria pentru Santana, lucrurile nu sunt deloc simple pentru că are un contract complex. Vom şti în zilele următoare ce decizie va lua Santana. El e în ultimele şase luni de contract şi nu vrea să îl prelungească. Ciobotariu s-a documentat despre el, l-a şi văzut. Dacă nu vine Santana, o să vină altcineva tot din străinătate", a declarat Nicolae Badea la Digi Sport.

"Liviu Ganea tot nu vrea să îşi prelungească contractul. Noi vrem un contract nou cu el, dar nici nu forţăm lucrurile. Dacă va dori să rămână la noi vom găsi şi o cale de înţelegere. Nu e vorba de bani, e vorba de ani. E un jucător tânăr, de perspectivă, ştie ce vrea, nu pot să mă supăr pe el că ştie ce vrea. Dar nici el nu se poate supăra pe noi că şi noi ştim ce vrem. Noi ne bazăm pe el, se antrenează cu noi şi joacă", a mai spus Badea, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite