Nicolae Manea: "Între Steaua şi Rapid, l-aş sfătui pe Moraes să meargă la Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că dacă jucătorul Junior Moraes ar fi pus în situaţia de a alege să meargă la Steaua sau la Rapid, el l-ar sfătui să opteze pentru un transfer la gruparea giuleşteană.

"Moraes pleacă atunci când vom avea o ofertă concretă. Deocamdată nu este nimic. El ar vrea oriunde este bine, nu neapărat la Rapid, dar Şumudică (n.r. - antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică) ţine foarte mult să-l aducă. Eu nu am nimic împotrivă, atât timp cât clubul va fi mulţumit de oferta Rapidului. Între Steaua şi Rapid, bineînţeles că l-aş sfătui să meargă la Rapid, toată lumea ştie că am petrecut 30 de ani acolo. Eu nici acum nu am plecat cu mare bucurie de la Rapid. Rapidist rămâi toată viaţa, oriunde ai fi. Îmi doresc ca el să ajungă la Rapid şi Rapid să câştige campionatul, de ce nu?", a spus Manea, prezent la Gala LPF "Sărbătoarea fotbalului profesionist", care se va desfăşura la Crystal Palace Ballroom.

Referitor la situaţia financiară a clubului Gloria Bistriţa, Nicoale Manea a precizat că jucătorii şi-au primit o parte din bani, celalată urmând să le fie achitată până la finalul anului. "Toată lumea se vaită de bani, să nu credeţi că la noi este bine. Din contră, este un oraş mic şi se fac eforturi mari pentru a susţine această echipă, dar nu ne plângem, jucătorii cât au de luat vor lua. Ei au primit o parte, dar până la finalul anului le-a promis domnul Jean Pădureanu (n.r. - preşedintele grupării Gloria Bistriţa) că le va da şi cealaltă parte", a mai spus tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite