Nicolae Dică: "Îmi doresc să mai joc 2-3 ani şi apoi să devin antrenor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Dică a jucat şi la Steaua
Nicolae Dică a jucat şi la Steaua

Mijlocaşul Nicolae Dică, care şi-a reziliat de curând contractul cu CS Mioveni, este în căutarea unei noi echipe, afirmând că îşi doreşte să mai joace doi-trei ani şi apoi să devină antrenor.

Piteşteanul spune că nu duce lipsă de oferte şi va lua o hotărâre după ce va petrece Crăciunul în familie şi Revelionul la munte, cu prietenii.

"Încerc să găsesc o echipă la care îmi doresc să am o evoluţie cât mai bună. Îmi doresc să mai joc doi-trei ani şi apoi să devin antrenor. Am discuţii în momentul de faţă cu echipe din ţară şi din afară, dar voi decide după Sărbători", a spus Dică cu ocazia turneului de fotbal în sală, Stelele Crăciunului de la Piteşti, la care participă şi el.

Dică a rămas în continuare cu gândul la Steaua, chiar dacă a părăsit echipa lui Gigi Becali, şi spune că nu crede că mai are vreo şansă să evolueze pentru fosta sa formaţie: "Nu se mai poate să joc pentru Steaua... Eu aşa cred. Acum, în această iarnă, nu trebuie să facă mai mult de trei-patru transferuri şi să aducă numai jucătorii de care au nevoie. De asemenea, la Steaua trebuie să rămână Ilie Stan".

Echipa lui Dică şi Neaga - Renegaţii - a depăşit, joi, la loviturile de departajare, formaţia Alpitex Albota. Foştii stelişti vor evolua astfel în semifinalele competiţiei, programate vineri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite