Nicolae Dică şi Bogdan Mara, cele mai bune transferuri din Liga a II-a. Citeşte aici toate mutările tari din eşalonul secund

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele financiare au lovit aproape jumătate din echipele din liga secundă. Cu toate acestea, unele dintre ele au reuşit transferuri cu nume, scrie ligab.ro.

Viitorul Constanţa l-a adus pe Nicolae Dică. Fostul stelist are misiunea de a pune umărul la promovarea seniorilor Academiei lui Gheorghe Hagi.

Plecat din Grecia, Bogdan Mara s-a întors la UTA. După ce sosirea sa la "Campioana Provinciei" a fost catalogată drept zvon, vîrful s-a înţeles cu Giovanni Catanzariti şi a semnat cu arădenii.

Silviu Bălace s-a despărţit de FC Vaslui şi a parafat un contract cu Gaz Metan Severin. "Nedved" nu mai evoluase la nivelul celui de-al doilea eşalon din sezonul 2002-2003.

La FC Botoşani, în afară de Dinu Todoran (cel care jucase şi în tur la o echipă din "B", Victoria Brăneşti) a ajuns şi Daniel Bălan, semifinalist cu Steaua în Cupa UEFA. Acesta evoluase ultima oară la echipa rusă SKA Energia Khabarovsk.

Deşi nu face parte din categoria celor trecuţi de 30 de ani, Cristian Daminuţă este lovitura dată de FC Maramureş. Băimărenii l-au repatriat pe timişorean, împrumutîndu-l pînă în iarnă de la AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite