Nicolae Badea în procesul transferurilor: "Auditul de la Dinamo nu a relevat pierderi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat la Tribunalul Bucureşti că la club au avut loc controale de audit şi nu s-au descoperit pierderi de bani.

Badea a spus că "totul era la vedere" arătând că totul s-a petrecut din cele ştiute de el "în condiţiile stabilite, referitor la plata sumelor de tranfer". Acesta a mai spus că uneori se primeau toţi banii odată, alteori, sumele de tranfer erau plătite eşalonat de cluburile străine cumpărătoare, precizând că "toate sumele din documentele de transfer, angajate contractual, au fost facturate şi achitate integral".

Întrebat de procurorul anticorupţie, prezent la proces, dacă în cazul unora dintre transferuri, Cristi Borcea, preşedintele executiv al Dinamo la acel moment, a angajat firme cu rol de intermediere a tranferurilor Badea a răspuns: "În anumite situaţii se apelează la firme care au rol de intermediar. Consiliul de Administraţie i-a dat acordul lui Cristi Borcea dar firmele nu erau ale lui Borcea. El ne raporta ce firme se luau".

În finalul declaraţiei, întrebat fiind de judecătorul cauzei dacă s-au înregistrat pierderi la clubul Dinamo în cazul tranferării unora dintre jucători, Badea a arătat că "atât din rapoartele de audit şi din evidenţele contabile şi economice ale clubului nu rezultă discrepanţe referitoare la bani sau vreo pagubă în sarcina Clubului Dinamo".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite