Neţoiu vine la pachet cu Bărcăuan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Câinii” au început reconstrucţia pentru noul sezon şi venirea lui Andone ca manager general are implicaţii în toată structura clubului.

Gigi Neţoiu a petrecut, ieri, câteva ore în compania lui Cristi Borcea, tema discuţiei dezvăluind-o chiar fostul acţionar: „Primul pas l-am făcut deja, l-am adus pe Andone. Sunt în tratative cu cei de la Dinamo pentru a reveni în club".

Bălan şi Varga sunt pe listă

Neţoiu a ocupat, în trecut, funcţia de director general al roş-albilor şi acum vrea să-i cumpere acţiunile lui Vasile Turcu pentru a fi cooptat în conducere.

Există un singur impediment: Nicolae Badea nu e de acord cu întoarcerea „Comandantului", dar Borcea încearcă să-i împace.
Pentru a-şi demonstra bunele intenţii, pe lângă implicarea în „transferul" lui Andone, Neţoiu îl aduce şi pe Cosmin Bărcăuan, care ultima dată a evoluat la Ceahlăul.

„Fălcosul" şi fotbalistul de 31 de ani au o relaţie specială, antrenorul fiind cel care l-a reprofilat din atacant în fundaş central. „Probabil voi semna pe un an", a spus Bărcăuan. Dar şi în cazul apărătorului e nevoie de „OK-ul" lui Badea, cel care l-a refuzat pe fotbalist în iarnă!

Ieri, în biroul lui Borcea a fost şi patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman. Cei doi au tratat pentru jucătorii Dacian Varga şi Tibi Bălan, şi, deşi finanţatorul clubului din Regie a negat varianta, Andone l-a dat de gol: „Suntem în negocieri pentru Varga şi Bălan, sunt doi jucători pe care îi doresc la echipă".

Un alt fotbalist aflat în atenţia „Fălcosului" este şi Giani Kiriţă,câştigător al titlului de campion în Turcia cu Bursaspor.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite