Negoiţă l-a „pândit“ pe Borcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Negoiţă (stânga) este patronul RIN Grand Hotel şi al ziarului Ring
Negoiţă (stânga) este patronul RIN Grand Hotel şi al ziarului Ring

Noul acţionar, Ionuţ Negoiţă, recunoaşte că a aşteptat de mult un moment ca să intre în conducere.

Plecarea lui Cristi Borcea de la Dinamo n-a rămas mult timp descoperită. În locul său a fost cooptat în acţionariat Ionuţ Negoiţă, fratele primarului de la sectorul 3. Conform Forbes, cei doi au o avere estimată la 70 de milioane de euro, fiind pe locul 69 în ediţia din 2011 a topului.  Nicolae Badea, Dragoş Săvulescu şi Ionuţ Negoiţă împart circa 90 la sută din acţiunile clubului. Negoiţă a plătit 1,5 milioane de euro pentru a intra „în horă", însă el sponsorizează de mai mult timp clubul, jucătorii evoluând pe spate cu RIN, numele hotelului pe care îl deţine.

Omul de afaceri a recunoscut că viza de mai mult timp un post în conducerea lui Dinamo, însă aştepta momentul oportun, mai precis retragerea lui Borcea. „Este cunoscută relaţia şi apropierea domnului Negoiţă faţă de Dinamo. Interesul de a deveni acţionar a mai fost manifestat în timp. Prezenţa sa este salutată cu satisfacţie şi de Cristian Borcea", a spus Nicolae Badea. 

„Mi-am dorit de multă vreme să intru în calitatea de acţionar. Sunt bucuros şi onorat de această oportunitate. Le mulţumesc partenerilor mei. Am crezut şi cred în acest brand, este un club cu istorie. E important ca acest brand să meargă mai departe cu performanţe fotbalistice cât mai ridicate", a zis şi Ionuţ Negoiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite