Neculaie: "Chipciu e doar proprietatea FC Braşov şi este netransferabil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, miercuri, că mijlocaşul Alexandru Chipciu este sută la sută jucătorul formaţiei braşovene şi că în acest moment nu se pune problema să fie transferat la un alb club.

"În acest moment, Alexandru Chipciu este netransferabil. Nu se pune problema ca Alexandru Chipciu să fie deţinut în coproprietate cu vreun alt club. Nu mă interesează ce spun cei de la Piteşti, dacă susţin ceva, să o dovedească cu acte. Chipciu este sută la sută al nostru, a semnat în 2009 un contract cu FC Braşov, care era valabil până în 2012, iar de curând a semnat şi prelungirea înţelegerii până în 2015. Este un jucător valoros, de care noi avem mare nevoie", a declarat Ioan Neculaie, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Preşedintele Sporting Piteşti, Tănase Dima, spune că toate documentele, atât cele de la LPF, de la FRF, cât si de la AJF, sunt perfectate pentru transferul lui Alex Chipciu la Dinamo, mai rămânând de dat doar acordul preşedintelui FC Braşov, Ioan Neculaie. "Alex Chipciu este produsul nostru 100%, jucător pe care l-am descoperit eu împreună cu profesorul Florin Drăguşin. La fel ca pe Sepsi, Bandi, care a fost titular la Rapid, dar s-a pierdut ca jucător din cauza religiei, şi Cristi Pulhac, cu care am crezut că dăm lovitura dacă nu retrogada", spune Dima.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite