Dramă în fotbalul românesc! Rică Răducanu: "Sandu Neagu a încetat din viaţă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE: Fostul jucător al Rapidului a suferit azi dimineaţă un stop cardiorespiratoriu şi a fost mutat de la secţia de oroptedie la terapie intensivă. Fostul internaţional a intrat în comă şi în urmă cu puţin timp a decedat. Chiar dacă medicii se feresc să confirme acest lucru, Rică Răducanu a dat şocanta veste. "Sandu Neagu a decedat", s-a limitat să spună fostul portar.

"Medicii mi-au spus să mă pregătesc de ce e mai rău, fiindcă Sandu este practic ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Ieri l-am lăsat destul de bine, iar azi dimineaţă la ora 4:00 a făcut stop cardiorespiratoriu din cauza lichidului de la ciroză. Medicii l-au resuscitat timp de o oră", a povestit soţia lui Neagu.

Mai citiţi:

Soţia lui Sandu Neagu: "Ieri, era destul de bine"

Oficialii Spitalului Univesitar: "Sandu Neagu a murit la 13.05"

Drama lui Neagu

Iancu: "Bozovici a trecut pe lângă Neagu de parcă acesta n-ar fi existat!"

Cine este Sandu Neagu....

Alexandru Neagu s-a născut pe 19 iulie 1948 şi a jucat pentru o singura echipa, Rapid, chiar şi cînd giuleştenii evoluau în divizia B. Cînd Rapid a retrogradat, în 1974, Neagu ar fi putut pleca la o altă formaţie, dar nu a făcut-o. Fosta mare glorie a Rapidului avea toate calităţile necesare unui atacant: detentă, şut puternic, plasament şi simţ de anticipaţie. Sandu Neagu a făcut parte din echipa care a cucerit primul titlu (sezonul 1966/1967) şi are în palmares două Cupe ale Romaniei (1972 şi 1975). “Aici este casa mea. La propriu”, spunea fostul mare atacant despre stadionul Giuleşti. Sandu Neagu nu are o casă a lui, locuia într-o cămăruţă de sub tribuna arenei din Grant, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite