Neagoe, doar până la iarnă. Vine Piţurcă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a Universităţii Craiova sunt numărate. După meciul pierdut la Cluj, în faţa lui CFR, scor 0-2, antrenorul i-a dat din nou motive de neîncredere patronului Adrian Mititelu, iar acesta nu mai pare dispus să-l ţină în funcţie decât până la finalul turului.

„Ne-am obişnuit ca la Cluj arbitrii să acorde gazdelor acel 10%, dar acum nu mai pot comenta, pentru că noi am fost penibili", a spus Mititelu, care a continuat: „Nu am înţeles aşezarea jucătorilor din teren, la fel cum nu am înţeles lipsa de reacţie a antrenorului din timpul meciului".

Omul numărul unu din conducerea oltenilor nu are de gând să-l demită acum pe Neagoe, dar a admis că la iarnă este posibil orice: „La Cluj, am văzut cel mai slab joc al Craiovei din ultimii doi ani. Ce m-a enervat şi mai mult este faptul că ne-a bătut o echipă, care nu a jucat prea grozav. Nu voi schimba antrenorul, pentru că nu sunt adeptul demiterilor la pauză".

„Craiova are un lot bun. Asta înseamnă că Neagoe a greşit, cum a făcut-o şi-n alte meciuri. A început meciul cu jucători care nu aveau calităţi pentru posturile pe care au evoluat".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite