Neagoe: "Vreau ca Steaua să arate mult mai bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua s-a impus la Alba Iulia, contra Universităţii Cluj, cu 2-1, în prima etapă a sezonului 2010-2011. "Roş-albaştrii" au fost conduşi cu 1-0, după reuşita lui Claudiu Niculescu, dar au reuşit să întoarcă rezultatul prin Dorel Stoica şi Bogdan Stancu.

Antrenorul principal al Stelei, Eugen Neagoe, spune că victoria a venit după un joc foarte bun al formaţiei din Ghencea şi a ţinut să le mulţumească suporterilor care au însoţit echipa în prima deplasare a acestui sezon.


"A fost foarte greu, din cauza începutului pe care l-am avut. Spre bucuria noastră şi spre lauda jucătorilor am trecut bine peste acel moment. Jocul a fost la discreţia noastră. Nu îmi aduc aminte ca Universitatea să fi avut vreun şut pe poartă în afara acelui penalty. Ştiam că nu va fi uşor, clujenii au transferat mulţi jucători. Le mulţumim foarte mult fanilor, ne-au ajutat foarte mult. Va fi o partidă dificilă cu Universitatea Craivoa şi vom face tot ce depinde de noi pentru a învinge. Ne dorim ca Steaua să arate mult mai bine decât a arătat azi.", a declarat Eugen Neagoe la Digi Sport, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite