Dică, Neaga, Tănasă şi Neagu au semnat cu CS Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nou-promovata în Liga I, CS Mioveni, a realizat dimineaţă primele transferuri de la intrarea în primul eşalon fotbalistic, cu formaţia galben-verde semnând Nicolae Dică, Adrian Neaga, Ciprian Tănasă şi George Neagu.

Nicolae Dică, Adrian Neaga, Ciprian Tănasă sunt piteşteni şi au evoluat în trecut la FC Argeş în timp ce George Neagu a mai fost acum doi ani la Mioveni, când echipa se numea Dacia. Toţi patru au semnat contracte pe câte doi ani, şi toţi au venit liberi de contract.

"Dorim să facem o echipă competitivă şi să nu fim doar aşa, în vizită în Liga I. Obiectivul nostru este menţinerea în primul eşalon fotbalistic al ţării. Ne-am orientat la aceşti jucători pentru că vrem să facem clubului o imagine frumoasă, vrem să oferim un spectacol de calitate şi ne dorim ca ei să aducă spectatorii în tribune. Sunt jucători buni, valoroşi şi a contat şi faptul că sunt argeşeni", a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Nicolae Dică este mijlocaş, are 31 de ani şi a mai jucat până acum la Dacia Piteşti, FC Argeş, Steaua Bucureşti, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj şi Manisaspor, venind la Mioveni după ce în returul campionatului trecut a câştigat Cupa României cu Steaua.

Adrian Neaga este atacant, are 32 de ani, şi a mai evoluat pentru FC Argeş, Dacia Piteşti, Steaua Bucureşti, Al Nasr, Chunnam Dragons, Seongnam, Neftci Baku, Unirea Urziceni şi a venit la Mioveni după o jumătate de sezon în Ucraina la Volin Luţk.

Ciprian Tănasă este atacant, are 30 de ani, şi a mai jucat pentru FC Argeş, Universitatea Craiova, Poli Iaşi, venind la Mioveni după trei sezoane petrecute la Metalurg Doneţk în Ucraina.

Ultimul transfer, George Neagu, este fundaş stânga, are 26 de ani, şi a mai jucat pentru FC Naţional, Minerul Lupeni, Dacia Mioveni, Internaţional Curtea de Argeş şi UTA Arad.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite