„Ne batem la titlu cu Rapid!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardo Cadu
Ricardo Cadu

Ricardo Cadu, căpitanul ardelenilor, spune că echipa sa va fi mult mai puternică în sezonul viitor şi că va avea doar un singur adversar în lupta pentru titlu: giuleştenii lui Răzvan Lucescu. După cinci ani petrecuţi la Cluj, Cadu a ajuns să cunoască foarte bine fotbalul românesc. El îl admiră pe Răzvan Lucescu, despre care spune că este cel mai bun antrenor român.

La capătul unui sezon de coşmar, echipa din Gruia a terminat sezonul trecut pe un ruşinos loc zece, poziţie care i-a costat pe jucătorii pregătiţi acum de portughezul Jorge Costa amenzi de până la 25 la sută din valoarea contractelor. „Anul acesta ne luăm revanşa", spune răspicat Ricardo Cadu, liderul din teren şi din vestiarul CFR-ului.

Căpitanul ardelenilor vrea să uite contraperformanţa din sezonul 2010-2011: „Ne aşteaptă un campionat foarte dificil, dar trebuie să fim încrezători că ceea ce s-a întâmplat anul trecut nu se mai poate repeta. Acum suntem concentraţi doar pe ce trebuie să realizăm în sezonul care vine. Cupa şi campionatul sunt ţintele noastre. Valoarea lotului nostru ne dă tot dreptul să sperăm că vom reuşi din nou să câştigăm trofee".

Cadu a fost foarte atent pe mutările echipelor cu care CFR-ul se va lupta pentru locurile fruntaşe în Liga I.„Trebuie să fim atenţi la contracandidatele noastre. Din punctul meu de vedere, cel mai periculos adversar al nostru va fi Rapid. Cei de acolo au avut o campanie de transferuri foarte bună, au adus jucători care au evoluat la echipa naţională. În plus, cel mai tare transfer a fost, în opinia mea, aducerea lui Răzvan Lucescu. Eu cred că el este cel mai bun antrenor român", a precizat fundaşul portughez.

Mincă: „Avem cea mai bună echipă"

Unii dintre jucătorii din Gruia au efectuat ieri vizita medicală, restul fotbaliştilor lui Costa urmând să treacă astăzi pe la cabinetul medical.
Trezit dis-de-dimineaţă, portarul Mihai Mincă a mărturisit că vede CFR-ul favorită la titlu, la orice oră din zi şi din noapte. „Avem cea mai bună echipă din campionatul românesc şi nu  ne temem decât de noi", a spus goalkeeaperul clujenilor.

"Cel mai bun transfer reuşit de Rapid este Răzvan Lucescu. El este cel mai bun antrenor român al momentului.''
Ricardo Cadu mijlocaş CFR Cluj

„Vreau să  fiu român"

Portughezul în vârstă de 29 de ani s-a acomodat perfect la Cluj şi spune că viaţa din România l-a făcut să se gândească serios la varianta dobândirii cetăţeniei. „Datorez mult României, pentru că aici m-am realizat profesional", a spus căpitanul clujenilor. Cadu a început deja demersurile pentru obţinerea cetăţeniei române: „Vreau să fiu român cu acte în regulă, dar asta nu înseamnă că voi renunţa la paşaportul portughez".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite