„Naşul“ i-a executat pe Iancu şi pe Mititelu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova va fi exclusă din toate competiţiile dacă nu-şi va retrage acţiunile din instanţele civile, iar patronul Timişoarei urmează să fie declarat persona non grata. Adrian Mititelu şi Marian Iancu sunt aproape de excluderea din fotbal. Comitetul Executiv al FRF le-a aplicat ieri două lovituri grele celor doi finanţatori.

Mititelu a fost informat că Universitatea Craiova va fi exclusă din toate competiţiile dacă până marţi nu va renunţa la toate acţiunile îndreptate împotriva FRF în instanţele civile. Patronul oltenilor este primul om de fotbal care a apelat la instanţele civile pentru a schimba unele decizii dictate de FRF. Concret, bossul din Bănie s-a adresat Curţii de Apel Bucureşti pentru a schimba verdictul din cazul „Găman şi Bărboianu", dar şi pentru a anula obligaţia de a-i plăti despăgubiri de 7 milioane de euro lui Victor Piţurcă.

„Nu voi retrage nicio acţiune nici până în prima zi de marţi din 2045! Dacă în România anului 2011, membră UE, nu poţi apela la Justiţie, atunci Federaţia să rămână cu UFC Ciorogârla şi FC Coţofana. Federaţiei îi e teamă că voi câştiga. Ar trebui să înfiinţeze şi o secţie penală şi să pună şi un steag separat al secţiei. Statul român e bun doar când face stadion, când trebuie să judece ceva nu mai e bun. Stăm doi-trei ani dezafiliaţi, apoi ne vor da despăgubiri şi daune de sute de milioane de euro", a declarat Mititelu.

Comitetul Executiv l-a „ars" şi pe Marian Iancu. A aprobat, cu zece voturi pentru şi două împotrivă, solicitarea lui Mircea Sandu de a propune decla­rarea patronului Politehnicii Timişoara ca persona non grata în fotbalul românesc. Asta ar însemna că Iancu nu va mai fi recunoscut ca un om de fotbal şi nu va mai avea dreptul să-şi mai reprezinte echipa. Propunerea lui Mircea Sandu urmează să fie validată de următoarea Adunare Generală a FRF.

Se trage iar la sorţi programul pentru cuplaje!

Haos total în Liga I! Mircea Sandu a declarat aseară la GspTV că ţintarul Ligii I se va reface pentru a se putea disputa cuplaje pe „Arena Naţională" din Bucureşti în etapele 4, 8, 16 şi 16. Culmea e că în aceste runde erau programate deja meciuri care ar fi corespuns acestui criteriu şi pe site-ul FRF erau indicate cu următoarele partide: Etapa a 4-a: Rapid - Chiajna, Sportul- Dinamo; Etapa a 8-a: Rapid- CFR Cluj sau Petrolul - Dinamo, Sportul - Steaua; Etapa a 12-a: Rapid - Astra, Chiajna -Mioveni sau Petrolul - Steaua sau Sportul - Pandurii; Etapa a 16-a: Rapid - Sportul, Dinamo - Steaua. „Se vor trage din nou la sorţi etapele şi va fi refăcut tot programul Ligii I pentru cuplajele inter-bucureştene. Nu mă certaţi pe mine pentru ce a apărut pe site-ul Federaţiei", a fost declaraţia halucinantă a preşedintelui FRF.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite