"Naşul" Mircea Sandu îl ironizează pe deputatul Gheorghe Ciobanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Mircea Sandu i-a răspuns rapid deputatului PDL Gheorghe Ciobanu, care cerea înfiinţarea unei comisii de anchetă a activităţii Federaţiei Române de Fotbal.

"Lecturând declaraţiile făcute azi, 17 iunie a.c., de deputatul PDL de Timiş, domnul Gheorghe Ciobanu, nu putem constata decât că se află într-o permanentă şi periculoasă eroare:

1. De 21 de ani, Federaţia Română de Fotbal nu mai beneficiază de niciun ban public, forul nostru fotbalistic rulând exclusiv bani privaţi, în condiţiile în care - şi îl informăm pe această cale, deşi, înainte de a se lansa în felurite afirmaţii, ar fi trebuit să se documenteze - FRF este o instituţie de drept privat. Într-adevăr, ea se supune tuturor controalelor financiare ale statului, auditului intern şi celui extern, iar toate operaţiunile sunt efectuate respectând în totalitate legislaţia naţională.

2. Atenţie la această tentativă de imixtiune a politicului! Nu uitaţi ce au păţit Federaţiile din Bosnia-Herţegovina, Ungaria sau Polonia, pentru a da doar trei exemple. Informaţi-vă, domnule deputat!

3. Cât despre vehiculata cotă de 20% din încasările realizate din pariurile sportive, aceasta a fost abrogată prin Ordonanța de Urgență a Guvernului României nr. 77/2009.

Nu ne referim decât la trei aspecte, care, însă, spun totul despre pertinenţa discursului domnului Ciobanu.

Drept care, no comment", a notat Sandu pe site-ul FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite