Puştii de la U19, în stare de şoc după convocarea la lot. Năstăsie: "E o surpriză foarte mare, eu n-am fost nici la tineret şi am sărit la naţionala mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul Ionuţ Năstăsie, component al echipei naţionale U19 a României, a mărturisit că este o surpriză foarte mare convocarea sa la prima reprezentativă în condiţiile în care el nu a fost selecţionat până acum nici la tineret.

"A fost o surpriză foarte mare pentru mine această convocare. Eu eram foarte bucuros dacă eram convocat la tineret. Nu mă aşteptam niciodată să fiu convocat la echipa mare atât de devreme. Eu n-am făcut saltul nici la tineret şi am sărit direct la echipa mare. E un lucru ciudat pentru mine. Toţi cei de la U19 o să încercăm să profităm de această săptămână pentru a putea să mergem şi în Austria. Dacă nu, oricum noi suntem mulţumiţi că suntem aici în lotul primei reprezentative", a spus Năstăsie.

Atacantul formaţiei Steaua a explicat că această convocare l-a propulsat şi în lotul echipei de seniori la club.
"Pentru mine o să fie bine alături de colegii de la club, îi cunosc şi o să mă ajute aici la naţională. O să fie alături de mine dacă o să îmi fie mai greu. E un lucru bun că sunt mai mulţi jucători de la Steaua. Domnul Mihai Stoica (n.r. - managerul general al FC Steaua) chiar m-a sunat şi mi-a spus că o să fac parte din lotul echipei mari la Steaua după ce se termină acest stagiu. Mai departe depinde de mine dacă o să joc sau nu la echipa mare a Stelei", a precizat Ionuţ Năstăsie.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu, convocat de asemenea în premieră la prima reprezentativă, îşi doreşte să nu dezamăgească.

"Normal că avem emoţii, venim prima oară la naţionala mare şi nu vrem să dezamăgim. Ne propunem să fim cât mai serioşi, să muncim, să fim modeşti pentru ca pe viitor să rămânem în vederile domnului Piţurcă. Eu am fost foarte suprins de convocare, dar până la urmă am înţeles şi m-am bucurat foarte mult", a spus Stanciu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite