Născut anti-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

După fiecare meci câştigat împotriva Stelei, Marius Şumudică (43 de ani) găseşte modalităţi inedite de a-şi manifesta bucuria înfrângerii duşmanului de moarte.

Marius Şumudică (foto) a recunoscut de-a lungul timpului că victoriile contra Stelei îi creează cele mai mari bucurii, fie doar şi pentru faptul că „un giuleştean înfocat e născut anti- Steaua". Iar plăcerea lui Şumi după succesele contra „roş-albaştrilor" e vizibilă şi face deliciul publicului. S-a întâmplat sezonul trecut la Astra, s-a întâmplat şi luni la Vaslui. Şumudică a sărbătorit în stilul caracteristic, cu dedicaţii către toată suflarea stelistă. „Am ieşirile mele. Sunt unic şi fac ceea ce simt", a explicat Şumi, care participă la toate aniversările Rapidului, organizate de suporteri, unde scandează obscenităţi contra Stelei.

A fost sfătuitorul secret al Lui Becali

Deşi e anti-Steaua declarat, Marius Şumudică se află în relaţii foarte bune cu Gigi Becali. Ba mai mult, anul trecut, după ce Şumi a fost dat afară de la FC Braşov, patronul Stelei îl suna regulat pentru a-i cere sfaturi despre cum să joace „roş-albaştrii", sfaturi pe care apoi i le transmitea sub formă de comenzi lui Mihai Stoichiţă. „Au fost doar nişte păreri pe care i le transmiteam lui Gigi. Noi suntem vecini în Pipera şi mai vorbeam, dar niciodată nu voi antrena Steaua, indiferent de situaţia care s-ar ivi", a precizat Şumudică.

Explicaţie gen Gigi Becali: „Pe Stanca l-a luat dracu'"

La o zi după înfrângerea de la Vaslui, Gigi Becali a găsit explicaţia eşecului. „Pe Stanca l-a luat dracu şi i-a zis să se arunce aiurea, de nebun. La golul doi i-a spus să se gândească la păsărici şi să lase mingea să treacă. Dar acum o să intre Tătăruşanu şi o să scuipe pe dracu'; Ne-am făcut ambiţii cu el, na ambiţii", a tunat Becali, care a făcut apoi o referire şi la prietenul Şumudică: „O să vadă el cât de mică o are când o să-l cardească Viitorul. A fost pe cracă la meciul cu noi. Nici Interul n-a dominat Vasluiul cum am făcut-o noi", a încheiat latifundiarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite