Narcis Răducan: "Sunt şanse să jucăm derby-ul cu Rapid în Ghencea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, joi, că sunt şanse ca echipa "roş-albastră" să evolueze în meciul de pe teren propriu, din etapa a XI-a, cu Rapid, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

"Cel mai important lucru este să avem rezultate. Sunt convins că dacă vom avea aceeaşi atitudine ca la meciul cu Oţelul, acelaşi rezultat, încetul cu încetul suporterii vor reveni la stadion. Importantă este şi mutarea echipei pe Ghencea. Şi acest lucru cred că va conta foarte mult în relaţia cu suporterii. Un club mare care doreşte să câştige campionatul are cel mai mare avantaj atunci când joacă pe terenul care a făcut tradiţie. Sunt şanse să jucăm meciul cu Rapid în Ghencea, dar deocamdată nu pot aprecia procentual. Există comunicare între cele două părţi şi asta e foarte important", a spus Narcis Răducan, care a participat, joi, la o conferinţă de presă organizată cu ocazia Maratonului Internaţional Bucureşti.

Răducan se bucură de posibilitatea cooptării în cadrul clubului a fostului internaţional român Anghel Iordănescu. "Este unul dintre cei mai importanţi oameni ai performanţei de la Sevilla. Un om cu experienţă, din mai multe poziţii, un jucător de marcă al acestui club şi ca antrenor, iar acum şi din poziţia de om politic sunt convins că va ajuta Steaua. Este un câştig, indiferent pe ce poziţie, onorifică sau executivă. Este o prioritate apropierea de fostele glorii steliste. Numai când formăm un grup, atât fostele glorii cât şi suporterii, numai aşa putem să învingem celelalte puteri ale fotbalului nostru", a mai spus el.

Senatorul Iordănescu a confirmat că a primit o ofertă din partea patronului FC Steaua Gigi Becali pentru a deveni managerul clubului, însă va da un răspuns în decembrie, după ce o va analiza, precizând totodată că nu vrea să renunţe la statutul său politic.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că după o discuţie cu Anghel Iordănescu a înţeles că ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, este dispus să ajungă la o înţelegere pentru ca formaţia "roş-albastră" să dispute din nou meciurile pe stadionul din Bulevardul Ghencea, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite