Narcis Răducan: "Nu ne va fi uşor cu Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan, directorul sportiv al Stelei
Narcis Răducan, directorul sportiv al Stelei

Directorul sportiv al echipei Steaua, Narcis Răducan, a declarat, joi, că FC Braşov este o echipă organizată iar meciul contra formaţiei antrenate de Antonio Conceicao va fi o partidă dificilă, dar gruparea "roş-albastră" trebuie să câştige pentru a continua ascensiunea în clasamentul Ligii I.

"Este un meci greu. Am văzut echipa Braşovului şi în prima etapă şi în cantonament. Este o echipă bine organizată, şi-au schimbat şi antrenorul. Nu ne va fi uşor, dar trebuie să trecem de ei şi să ne continuăm urmărirea primelor locuri", a spus Narcis Răducan, prezent la deschiderea unui magazin de echipament sportiv din Bucureşti.

El crede că suporterii stelişti vor fi prezenţi în număr mare la partida de duminică, cu FC Braşov. "Va fi presiune, este primul meci acasă. Sper ca băieţii să treacă cu bine peste acest meci. Sper să vină lume la stadion. Împreună cu suporterii noştri suntem mult mai puternici. La sfârşitul meciului îmi doresc să ne bucurăm cu toţii alături de jucători", a mai spus Răducan.

Fundaşul central brazilian al Stelei, Geraldo Alves, nu consideră meciul cu FC Braşov o revanşă pentru meciul din tur, când steliştii au remizat în deplasare, scor 1-1. "Este o atmosferă bună la echipă. Am spus încă din timpul cantonamentului că suntem pregătiţi pentru campionat şi am debutat cu o victorie. Suntem şi mai determinaţi să câştigăm fiecare meci acum. Nu va fi o revanşă cu Braşov, nu e bine să gândim aşa. Vrem să câştigăm cele trei puncte ca să luptăm pentru titlu", a spus Geraldo.

Cinci jucători de la Steaua şi patru de la Dinamo, antrenorul Ioan Andone şi directorul sportiv Narcis Răducan au participat, joi, alături de artistul CRBL şi membrii formaţiei Hi-Q, la deschiderea magazinului Nike din centrul comercial Băneasa Shopping City.

Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 20.00, pe teren propriu, formaţia FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii I.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite