Narcis Răducan a revenit pe teren! Află pentru cine joacă conducătorul de 38 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 38 de ani, Narcis Răducan, fostul mijlocaş al Stelei şi al Rapidului, a avut o revenire de senzaţie pe gazon, cu şase goluri marcate într-un singur meci!

Clubul gălăţean a fost reprezentat de o formaţie de old-boys în cadrul competiţiei de minifotbal Cupa Danubius, organizată de Inspectoratul de Poliţie şi desfăşurată pe stadionul „Siderurgistul", anunţă "Viaţa Liberă".

Cu Narcis Răducan în echipă, misiunea formaţiei antrenate de Vivi Stamate a fost uşurată, iar reprezentanţii Oţelului s-au impus în toate partidele. MVP-ul turneului a fost cel desemnat să conducă clubul gălăţean, Narcis Răducan, care a reuşit să marcheze şi cele mai multe goluri (şase), fiind detaşat golgheterul echipei. Din echipa roş-alb-albaştrilor au mai făcut parte fostul fundaş dreapta din echipa Oţelului care învingea pe Juventus în 1988, Gelu Popescu (două goluri şi evoluţii remarcabile în ciuda kilogramelor în plus), Eugen Baştină, fost fotbalist la Oţelul, acum antrenor la Dunărea şi Damian Băncilă (un gol), fost jucător la Oţelul şi tehnicianul actual al echipei secunde.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite