Narcis Răducan: "Vor mai fi trei sau patru schimbări, dar nu vom face mutări în masă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan, directorul sportiv al Stelei
Narcis Răducan, directorul sportiv al Stelei

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, promite că la clubul roş-albastru vor mai veni jucători noi în afară de Chiricheş şi Chipciu, însă nu foarte mulţi.

"Nu am avut mari emoţii cu transferul lui Chipciu, s-au creat ceva valuri dar mă bucur că mutarea s-a concretizat. Jucătorul trebuie să vină cu mintea doar la fotbal. La Steaua sunt mai mulţi oameni care lucrează pentru transferuri. În principal este patronul, iar noi trebuie să dăm o opinie profesionistă.

Suntem în mijlocul campaniei de transferuri, dar nu vor fi mutări în masă. Vor fi trei, patru schimbări atât la veniri, cât şi la plecări. Ar fi normal să vedem o Steaua mult mai puternică decât în tur, mai ales ţinând cont de faptul că am terminat în forţă.

Situatia nu este clară cu Dănănae, nu putem specula. Va fi o conferinţă de presă în care vom prezenta nou veniţii. Suntem în negocieri şi cu alţi jucători pe partea dreapta. Ceva trebuie schimbat pentru ca Ilie Stan să aibă mai multe opţiuni pe partea dreaptă. La capitolul plecări nu avem nimic concret, doar Latovlevici este în discuţii. Trebuie să avem cât mai mult echilibru în campania de transferuri.

Nu ar fi mare pierdere să nu ne întoarcem în Ghencea, având în vedere numărul suporterilor de pe «Arena Naţională». Meciurile importante le putem juca acolo. Dar din punct de vedere emoţional, Ghencea rămâne casa noastră. «Arena Naţională» a reprezentat un mare câştig pentru noi în acest sezon. Ghencea are nevoie de investiţii", a spus Răducan la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite