Răducan: "Am închiriat şi inelul superior pentru meciul cu CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, vineri, în cadrul emisiunii "Ora de ProSport" de la postul Sport.ro, că gruparea "roş-albastră" a decis să închirieze şi inelul superior al "Arenei Naţionale" pentru partida cu CFR Cluj, datorită cererii mari de bilete.

"Este foarte multă lume la case şi sunt şanse ca stadionul să se umple. Deja a fost închiriat şi inelul superior şi aşa cum ne aşteptam, după meciul cu Dinamo, vom avea tribunele pline. Chiar avem un caz singular, după o înfrângere cu 5-0, am avut 45.000 sau 46.000 de fani la meciul cu Rapid", a spus Răducan. Narcis Răducan a precizat că biletele pentru meciul cu AEK Larnaca, din ultima etapă a Ligii Europa, vor fi puse în vânzare sâmbătă.

Biletele pentru partida Steaua Bucureşti - CFR Cluj, din etapa a XVII-a a Ligii I, vor costa între 10 lei (peluza a II-a, inelul 1) şi 300 de lei la lojă cu catering inclus, informează site-ul oficial al grupării bucureştene. Pentru un tichet la tribuna a doua, se va achita suma de 20 de lei, în timp ce locurile la tribuna VIP vor costa 25, 40 şi 60 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite