Narcis Răducan: "Chiar dacă vor fi puţini, contăm pe aportul suporterilor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan
Narcis Răducan

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a vorbit despre derby-ul din sferturile de finală ale Cupei României, în care echipa sa va întâlni Rapidul, în Giuleşti

"Dacă vrem să câştigăm Cupa României, trebuie să trecem de Rapid. Meciul din campionat ne-a arătat că putem trece. Tătăruşanu ne-a ajutat la penalty-uri în ultima vreme, dar avem şi alte calităţi. Echipele se vor deschide mai mult astăzi, dar nu vor fi foarte multe schimbări", a spus Narcis Răducan la sportro.

Răducan a vorbit şi despre problema suporterilor.

"Chiar dacă vom avea suporteri puţini pe Giuleşti, contăm pe ei, ştim că ne pot ajuta. Subiectul cu dimensiunile porţilor e închis, din punctul meu de vedere nu ar mai trebui să se discute despre asta. A fost jumătate glumă, jumătate remarcă, acum s-a încheiat totul.

Ne gândim la meci, sper să trecem mai departe şi să mai facem un pas spre îndeplinirea unuia dintre obiectivele pe care ni le-am impus în acest sezon. Vor fi schimbări faţă de meciul din campionat, avem un lot valoros şi cred că toţi jucătorii noştri merită şanse să joace", a spus Răducan la Morning Sport, pe Dolcesport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite