Narcis Raducan: "Încă ne gândim la meciul cu Napoli. Trebuie să învăţăm din greşeli!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan
Narcis Răducan

Directorul sportiv al formaţiei Steaua, Narcis Răducan, a declarat, vineri, că jucătorii şi conducători grupării încă se gândesc la înfrângerea cu Napoli, care a condus la eliminarea "roş-albaştrilor" din Liga Europa, dar crede că pe fondul unui asemenea eşec se poate construi o echipă mare.

"Inevitabil ne gândim încă la acel meci. Trebuie măcar să învăţăm din greşeli, nu a fost singura dată când am luat bătaie aşa. Paradoxal, de multe ori se poate construi pe astfel de eşecuri. Cu toţii au pus inimă şi cred că din retur Steaua va arăta mult mai bine, cel puţin în campionat, pentru că ştiu că şi suporterii îşi doresc asta foarte mult", a spus Narcis Răducan.

Directorul sportiv al echipei Steaua, Narcis Răducan, şi vicepreşedintele clubului, Valeriu Ghiorghişor, au fost prezenţi, vineri, la magazinul oficial de la Stadionul "Steaua", acolo unde au fost colindaţi de corul Harisma.

Narcis Răducan consideră că şi-a îndeplinit obiectivele propuse la Steaua de când a ajuns în funcţia de directori sportiv. "Mă bucur că am asistat la urările cuvenite acestei perioade. Plecăm cu toţii cu bucurie în familie la sfârşit de an. Am fost cuminte anul ăsta. Pentru mine, perioada la Steaua a decurs aşa cum mă aşteptam. Sigur, aş fi vrut mai mult în campionat, dar au fost şi lucruri destul de bune. Privesc cu încredere spre anul viitor. Mă bucur că a revenit şi Meme (n.r. - managerul general Mihai Stoica) în echipaj şi împreună cu ceilalţi colegi sper şi la anul să ajutăm echipa şi să acordăm tot ceea ce trebuie din punct de vedere administrativ pentru ca acest club să ajungă la performanţele pe care le-a avut", a mai spus el.

Oficialul stelist a anunţat că nu s-au perfectat încă transferuri şi vor exista discuţii doar după sărbătorile de iarnă. "Este o perioadă specifică zvonurilor. Eu zic însă să-i lăsăm câteva zile să respire pe jucători şi poate şi pe suporteri, să-şi revină după acest insucces. Vom avea o iarnă întreagă să vorbim despre strategia de transferări", a precizat Narcis Răducan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite