Narcis Răducan: "Doream o echipă slab cotată, dar e bine şi cu Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan
Narcis Răducan

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat după tragerea la sorţi a sferturilor de finială ale Cupei României că ar fi dorit un adversar mai slab cotat, dar a precizat că echipa sa are posibilitatea să se reabiliteze în faţa suporterilor dacă va învinge pe Rapid.

"Chiar dacă ne doream o echipă mai slab cotată, eu cred că e mai bine aşa, pentru că putem să ne luăm revanşa în faţa suporterilor noştri. O dublă victorie cu Rapidul ar ridica foarte mult echipa din toate punctele de vedere. Nu trecem printr-un moment foarte plăcut. În astfel de momente e bine să întâlnim un aversar puternic şi dacă vom reuşi să câştigăm echipa ar creşte foarte mult. Ar fi fost mai bine să jucăm în Ghencea, am fi beneficiat mai mult de susţinerea suporterilor, dar fiind un meci de cupă şi noi vom avea destule bilete", a declarat Răducan.

Oficialul stelist consideră că meciul din campionat, cu Rapid, de lunea viitoare, din carul etapei a XIV-a a Ligii I, este mai important decât cel din sferturile de finală ale Cupei României: "Aş dori să câştigăm în campionat, apoi să facem egal în cupă pentru că sunt convins că vom avea resurse să câştigăm pe final. Până acum ne-au ajutat penaltiurile. În primul rând ne gândim la meciul din campionat pentru că este primul şi este cel mai important".

Rapid şi Steaua se vor întâlni în sferturile de finală ale Cupei României, după ce lunea viitoare se vor înfrunta în campionat, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I. Ambele meciuri vor fi pe Stadionul Giuleşti.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite