Napoli ţine cu Steaua! Citeşte aici povestea incredibilă a unui tânăr din Mioveni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Napoli Ciobanu
Napoli Ciobanu

Un tânăr de 20 de ani din Mioveni, Argeş, poartă numele echipei cu care roş-albaştrii vor disputa derby-ul din această seară. Tânărul a fost botezat Napoli de către tatăl său, fan înfocat al clubului italian de fotbal.

Derby-ul din această seară se dispută şi în afara terenului de fotbal, nu doar pe gazon. Într-o familie din oraşul Mioveni, judeţul Argeş se duce o dispută acerbă între un tată şi fiul său. Primul, fan înfocat al echipei Napoli, cel de-al doilea stelist înrăit. Mincu Ciobanu iubeşte atât de mult clubul de fotbal Napoli încât şi-a botezat fiul Napoli. Băiatul său, în vârstă de 20 de ani, nici să nu audă de echipa italiană. În confruntarea din această seară, el îi susţine pe stelişti.

"Tata ţine cu Napoli, de aceea m-a botezat Napoli. Nu mi-a plăcut numele şi în nici un caz n-aş ţine cu Napoli. Din copilărie am ţinut cu Steaua.Nu sunt microbist înrăit, dar Steaua e echipa mea preferată. Până acum nu ne-am certat pe tema asta, dar meciul acesta sigur n-o să-l vedem împreună!", spune tânărul microbist.

Napoli Ciobanu 2

Napoli Ciobanu este de părere că dacă Steaua va juca la fel de bine în această seară precum a jucat la ultimul derby are şanse mari să învingă şi să se califice în şaisprezecimile Ligii Europa, însă nu Bănel va înscrie golurile.

"Dacă joacă ca o echipă, uniţi, au şanse destul de mari să câştige. Bănel în niciun caz n-o să marcheze. Măcar să câştige Steaua, nu contează cine o să dea golurile. Cred că scorul va fi 2-1 pentru Steaua.", speră Napoli Ciobanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite