Nae Manea: "Nu mai pot ţine jucătorii în zăpadă, dar n-am bani de Antalya"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nae Manea
Nae Manea

Antrenorul Nicolae Manea e din ce în ce mai deznădăjduit. Nu ştie încă ce program să le facă jucătorilor începând de joi. După multe antrenamente printre troiene la Bistriţa, Gloria şi-a programat un cantonament în Antalya, începând din 2 februarie. Însă nici până astăzi, conducătorii clubului nu au găsit bani pentru acest stagiu de pregătire.

"Dacă astăzi şi mâine nu se găsesc variante, nu ştiu ce o să se întâmple. Fiindcă nu mai pot ţine jucătorii în zăpada de aici. Până acum doar vorbărie multă, nimic concret ", a declarat Manea, citat de "Sportul Bistriţean".

Cu toate astea, directorul sportiv al Gloriei, Vasile Moga, are deja un program de meciuri amicale, în varianta cantonamentului. În 3 şi 5 februarie, echipa lui Jean Pădureanu ar avea meciuri cu două echipe fără nume, din ligi inferioare, apoi în 7 februarie are un meci cu MKS Cracovia, echipă aflată pe penultimul loc în prima ligă poloneză. În 9 februarie, bistriţenii ar putea juca împotriva echipei lui Horoba, Gaz Metan Mediaş iar în 11 februarie cu FC Nistru Otaci, din Moldova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite