N’Doye dansează Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ousmane N’Doye (stânga) şi Costin Lazăr sunt vizaţi pentru un schimb între Dinamo şi Rapid
Ousmane N’Doye (stânga) şi Costin Lazăr sunt vizaţi pentru un schimb între Dinamo şi Rapid

Pus pe lista de transferuri de Dinamo, africanul o ţine din petrecere în petrecere. În schimb, impresarul său s-a întâlnit cu preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe, cei doi ajungând la o înţelegere. Dinamoviştii le-au transmis rapidiştilor că acceptă ca africanul să ajungă în Giuleşti, însă numai la schimb cu Lazăr.

Dacă majoritatea fotbaliştilor străini din România au luat primul avion spre casă după ce au aflat de amânarea etapei cu numărul 19, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Ousmane N'Doye. Mijlocaşul senegalez este înnebunit după viaţa de noapte a Bucureştiului şi nu se grăbeşte să ajungă la New York, acolo unde se află familia lui.

Africanul, pus pe lista de transferuri de Dinamo, se distrează prin cluburi până în zori, iar ziua aşteaptă veşti de la impresarul său. „Închizătorul" în vârstă de 32 de ani speră să semneze cu Rapid înainte de Sărbători, pentru a petrece un Revelion liniştit alături de soţia şi de fiica sa.

Rednic a vrut să-l ia în Azerbaidjan

Deşi că are mai multe propuneri din străinătate, România rămâne prima opţiune pentru Ousmane, care vrea să ajungă la o altă formaţie din Capitală.

Cum tehnicianul giuleştenilor, Marius Şumudică, şi-a manifestat interesul pentru fotbalistul african, zilele trecute, impresarul lui N'Doye s-a întâlnit cu preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe. Cei doi au ajuns la un acord de principiu pentru trecerea lui Ousmane în Giuleşti. „Vamă" va încerca acum să se înţeleagă cu oficialii dinamovişti, care, într-o primă fază, le-au transmis giuleştenilor că îi vor da drumul lui N'Doye doar la schimb cu un alt mijlocaş defensiv, Costin Lazăr. N'Doye, al cărui contract cu Dinamo expiră în 2012, a fost în tratative şi cu Khazar Lankaran, echipa lui Mircea Rednic. „Am vorbit cu Nicolae Badea despre transferul lui N'Doye. Dinamo e de acord, numai că jucătorul a cerut o sumă mult prea mare la salariu. Nu mă aşteptam la asta de la Ousmane", a spus „Puriul".

A devenit un „Party animal"

În aşteptarea clarificării situaţiei sale, N'Doye îşi trăieşte viaţa aşa cum a visat mereu: fără restricţii! Vineri seară a fost la clubul Princess din Regie, unde nu numai că nu s-a ferit de ziarişti, ba chiar le-a acordat un amplu interviu la intrare! Senegalezul s-a întreţinut puţin cu Bianca şi Adrian Cristea, aflaţi şi ei acolo, apoi a început show-ul cu prietenii săi, într-un alt separeu. Africanul a părăsit clubul la ora cinci dimineaţa.

Ioniţă, refuzat de „Vamă"

Preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe, a declarat că nu şi-ar dori ca Alexandru Ioniţă să se întoarcă în Grant sub formă de împrumut, în ciuda faptului că echipa are nevoie de un atacant de clasă. „Noi primim bani de pe urma evoluţiilor lui Ioniţă la Koln, aşa că nu ne-ar conveni să se întoarcă. Deocamdată ne gândim la alţi fotbalişti pe care să-i transferăm. Momentan nu există un buget de transferuri la Rapid. Vom vedea pe parcurs. E clar că vor pleca doi - trei jucători", a declarat „Vamă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite