N’Doye a fost refuzat de fraţii Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ousmane N’Doye nu mai impresionează pe nimeni, nici măcar prin ţinuta sa
Ousmane N’Doye nu mai impresionează pe nimeni, nici măcar prin ţinuta sa

Senegalezul i-a căutat pe Victor şi pe Giovani ca să semneze un contract de reprezentare cu ei, însă aceştia nu au vrut să audă de Ousmane. Cei doi impresari au refuzat să-l ia sub contract pe Ousmane din cauza indisciplinei africanului.

N'Doye se plimbă pe o „cracă" tot mai firavă în „Ştefan cel Mare". După câte nebunii a făcut, totul culminând printr-o ceartă cu Ioan Andone şi exilul la formaţia secundă, senegalezul tot nu s-a liniştit. S-a dat accidentat la antrenamentul de marţi, iar apoi nici nu a mai răspuns la telefon.

Lui Ousmane i s-au înnecat corăbiile, fiind tot mai aproape de o despărţire de „câini". Înainte de a se autoexclude din lotul roş-albilor, N'Doye a gândit o strategie foarte inteligentă: a încercat să se pună bine cu fraţii Becali, cei care, deşi nu deţin nicio funcţie oficială în „Groapă", au o oarecare influenţă pe lângă conducătorii clubului. Africanul s-a zbătut din răsputeri pentru a semna un contract de reprezentare cu Victor şi Giovani, căutând, astfel, să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură. Prin acordul cu „Becali Sport", Ousmane şi-ar fi întărit poziţia la Dinamo, intrând sub protecţia celor doi fraţi, dar ar fi avut şi o şansă imensă la un transfer în străinătate.

„Are dor de ducă"

N'Doye l-a rugat chiar pe Ianis Zicu să-i pună o vorbă bună pe lângă Victor şi Giovani, însă eforturile sale au fost în zadar. Impresarii l-au refuzat pe Ousmane, din cauza repetatelor acte de indisciplină ale jucătorului. „N'Doye a încercat să intre în contact cu mine, dar mie nu-mi trebuie un asemenea jucător. E destul că suport fiţele românilor, nu-mi mai trebuie mie şi N'Doye. Cred că i s-a făcut dor de ducă. Ştiu de pe la Ianis că Ousmane căuta numărul meu de telefon", a povestit Victor Becali. Şi pentru că fraţii Becali l-au refuzat, senegalezul de 32 de ani şi-a încercat norocul la Cătălin Liţă, fost jucător la FC Naţional, actual impresar. Oricum, africanul pare că are deja viitorul asigurat: Rednic i-a promis că o să‑l ia în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran.

"E destul că suport fiţele românilor, numai N'Doye nu-mi trebuie."
Victor Becali  impresar FIFA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite