UPDATE, FCM Tg.Mureş -Astra, 2-2 / Astafei se simte bine. I s-a oprit sângerarea din ureche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu Mureş a remizat pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu Astra, într-un meci în oaspeţii au revenit după ce au fost conduşi de două ori şi în care ultimele goluri au fost marcate în minutele 90+1 şi 90+10.

UPDATE. ORA 22.40. Momentele de groază, care au urmat după minutul 78, când s-a petrecut accidentarea gravă a lui Victoraș Astafei, au trecut abia după ce președintele ardelenilor a venit cu informații calde de la spital. "Lui Astafei i-a curs sânge din ureche, a avut o contuzie, va face o tomografie să vedem dacă e ceva în neregulă, dar el se mai simte bine. Va mai rămâne internat câteva zile, deoarece medicii vor să-i facă analize complexe", a declarat preşedintele mureşenilor, Claudiu Maior, la Fanatik Show, pe Digisport. Tot Maior ne-a spus că a vorbit și cu Astafei, care i-a transmis că se simte bine.Golurile echipei din Târgu Mureş au fost marcate de Florin Dan '27 şi Robert Ilyeş '90+1. Pentru Astra au înscris Valerică Găman '63 şi N'Doye '90+10.

FCM Târgu Mureş a remizat pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu Astra, într-un meci în oaspeţii au revenit după ce au fost conduşi de două ori şi în care ultimele goluri au fost marcate în minutele 90+1 şi 90+10.

1-0: Florin Dan deschide scorul, cu un şut de la 30 de metri;

1-1: Găman trimite mingea în poarta adversă, din aproximativ 6 metri;

2-1: Ilyeş împinge mingea în plasă din faţa porţii, după ce Lung respinge greşit;

2-2: N'Doye reuşeşte egalarea cu un şut din întoarcere.

FCM Târgu Mureş: Albuţ - E. Nicu, D. Matei, Ghionea, Szilagyi - Fl. Dan, Ilyeş, Issa Ba (Goge '88), Astafei (Bumba '85) - Cavalli, Ruiz (Buş '77). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Astra Ploieşti: S. Lung jr - Măţel, Găman, Bruno Miguel, Morais (Ţigănaşu '75) - Strătilă (Stan '68), Seto (Fatai '46), N'Doye, Băjenaru, Udoji - Miranda. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: D. Matei '54, Issa Ba '72, Szilagyi '87, Bumba '90+6 / Bruno Miguel '40, N'Doye '53, Stan '90+11

Arbitri: Augustus Constantin (central) - Florin Păunescu, Vladimir Urzică (asistenţi) - Adrian Comănescu (rezervă).

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.

Fotbalistul echipei FCM Târgu Mureş, Victoraş Astafei, a fost transportat la spital în timpul meciului, după ce s-a ciocnit cap în cap cu fotbalistul Alexandru Ţigănaşu, de la oaspeţi.
Pe gazon a intrat o ambulanţă, iar medicii i-au imobilizat gâtul lui Astafei şi l-au pus pe o targă, cu care l-au urcat în salvare. A fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite