N’Doye, trimis la Dinamo II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N’Doye
N’Doye

Din nou se agită apele la Dinamo, iar personajul principal rămâne acelaşi: N'Doye. Dacă în trecut, senegalezul a fost iertat pentru escapadele sale, acum, Andone a pus piciorul în prag.Paharul răbdării antrenorului s-a umplut treptat, picătură cu picătură. Mai întăi, au fost două episoade petrecute la Cluj, unde Dinamo a fost învinsă, etapa trecută, de CFR. Le-a descris chiar "Fălcosul": "Ousmane a căutat să ia cartonaşul roşu la Cluj. A comis un fault care nu-şi avea rostul fiindcă nu era vreo poziţie de gol. Apoi, după meci, a închiriat o cameră în Cluj şi noaptea şi-a petrecut-o cu o fată".

Dacă a închis ochii la aceste două momente, Ando a decis să taie în carne vie, după ce N'Doye „a călcat pe bec" şi joi seară. Mijlocaşul de 32 de ani a asistat la derby-ul Rapid - Steaua din Cupă, după care a ieşit în club, deşi, potrivit Regulamentului de Ordine Interioară, trebuia să fie acasă după ora 22.00. "Am trimis pe unul dintre antrenori la opt jucători. Ei, la ora 22.30, trebuie să răspundă la uşă, să dovedească faptul că sunt acasă. Şapte erau, N'Doye nu. Şi. reţineţi, atunci când s-a ajuns la Ousmane, era ora 23.00. Pe lângă faptul că nu era acasă, a fost de negăsit şi la telefon, nu a răspuns nici la mesaje",a explicat Andone.

Acesta a discutat, ieri, cu elevul său la stadion şi l-a anunţat că va fi amendat cu 5.000 de euro pentru că a încălcat ROI. Fotbalistul s-a enervat şi, când Ando a făcut apelul pentru plecarea în cantonamentul de la Săftica, N'Doye a refuzat să urce în autocar! Urmarea a fost povestită tot de tehnicianul roş-albilor: "Domnul preşedinte Nicolae Badea a luat decizia să-l trimitem pe Ousmane la Dinamo II.

Eu aveam nevoie de N'Doye pentru meciul cu Ştiinţa, dar nu putem sacrifica echipa şi să nu respectăm regulile. Ousmane nu mai are ce discuta cu mine. Nu se va şterge cu buretele ce s-a întâmplat acum. Consiliul de Administraţie va decide soarta lui".  „Închizătorul" va trebui să evolueze, astăzi, pentru Dinamo II, în partida cu CS Otopeni. Se pare că zilele sale în „Ştefan cel Mare" sunt numărate, el urmând să plece la altă echipă în iarnă.

"Nu e adevărat că am fost exclus de la prima echipă, dar e adevărat că nu am vrut să mă duc la Săftica. Am vrut să plec acasă pentru că am probleme cu antrenorul."
Ousmane N'Doye mijlocaş Dinamo

Alte escapade marca N'Doye

-  În noiembrie 2009, el şi Tamaş au fost surprinşi petrecând până la ora 5.00 dimineaţa în clubul „Downtown".
- În ianuarie 2010, a petrecut o noapte întreagă chiar dacă a doua zi, la ora 8.00 dimineaţa, avea loc vizita medicală.
-  În februarie 2010, după pregătirea de iarnă din Antalya, lotul dinamovist a ajuns după-amiază în România, iar africanul a ieşit seara în club. A petrecut până la ora 3.00 dimineaţa.
-  În martie 2010, a fost din nou suprins în club de paparazzi. Aflat în plină stradă s-a dezbrăcat la bustul gol pentru a se bate cu fotografii.
- În aprilie 2010, după înfrângerea de la Cluj a fugit din cantonament. Atunci, sătui de escapadele sale mai mulţi jucători, în frunte cu Bratu, au părăsit echipa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite