”N'Doye știe doar să alerge în chiloți pe stradă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

N'Doye e pus la zid de toată lumea în urma scandalului cu Andone. Ultimul critic al jucătorului dinamovist este impresarul Victor Becali care și-a arătat sprijinul pentru Andone.

"Ce atâta discuţie depre N'Doye? Parcă ar fi vreun Maradona! Este doar un jucător care aleargă în chiloţi pe stradă şi care face scandal de câte ori poate. Credeţi că Andone e nebun de l-a scos din echipă? Cum să spună N'Doye că nu-i pasă de Andone, că nu înseamnă nimic pentru el? Se discută prea mult despre el, i se acordă atenţie excesivă, îmi vine să închid televizorul când apare pe ecran", a spus Becali la GSP TV.

Agentul de jucători a negat faptul că mijlocașul dinamovist a pierdut contactul cu echipa din cauza faptului că nu a semnat cu firma de impresariat a fraților Becali.

"Îmi place de el ca jucător, numai că nu este concentrat doar pe evoluţia din teren. Ousmane zicea că anumiţi jucători erau favorizaţi înaintea lui pentru că erau sub contract cu mine. Şi el a vrut să semneze cu firma mea, dar nu l-am acceptat eu. N'Doye ar fi trebuit să meargă la echipa a doua să joace, poate Andone l-ar fi reacceptat la prima echipă, că nu e om rău. Dar el nu, stă pe la emisiuni şi zice că Andone nu înseamnă nimic pentru el. Aceasta a fost o probă de caracter pe care el a picat-o", a mai spus Victor Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite