N'Doye îl ia la mişto pe Becali: „Am învins tiki-taka Barcelona”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ousmane N'Doye
Ousmane N'Doye

Mijlocaşul senegalez Ousmane N'Doye a declarat, duminică seară, după victoria cu Steaua, scor 2-1, că dinamoviştii joacă la victorie în orice meci, chiar dacă adversarul se numeşte „Barcelona de România".

„Am jucat cu Steaua? Eu cred că am jucat cu Barcelona de România. Steaua a jucat foarte bine. Tiki-taka, tiki-taka. Şi s-a terminat 2-1. Noi jucăm să câştigăm meciuri, nu pentru a bate Barcelona de România", a declarat după meci mijlocaşul dinamovist, aluzie la declaraţiile făcute de patronul Stelei, Gigi Becali, după victoria cu Sportul.

"Este Revelion, pentru că nimeni nu vrea să rateze un asemenea meci. Stadionul a fost plin. I-am spus prietenului meu Kone că batem cu 2-1. Clar. Nu am pariat, pentru că eu nu joc la pariuri, deoarece am bani. După această victorie stadionul va fi plin meci de meci", a mai spus N'Doye, care a avut un mesaj şi pentru suporterii stelişti.

„Suporterii Stelei mă vor respecta, pentru că eu îi respect foarte mult. Sunt unii dintre cei mai buni din România. Bafta multă Stelei în continuare şi sunt sigur că suporterii lor vor fi alături de echipă şi de acum încolo", a mai afirmat N'Doye.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite