N’Doye: „Mi se spune Ousmane Pasculescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
120 de mii de euro va câştiga N’Doye în fiecare sezon la Astra, el semnând un contract pe trei ani.
120 de mii de euro va câştiga N’Doye în fiecare sezon la Astra, el semnând un contract pe trei ani.

Excentricul senegalez frecventează atât de des cafenelele şi cluburile din Capitală încât patronii acestor localuri l-au şi botezat cu un nume românesc. S-a despărţit de Dinamo şi a semnat cu Astra. Ploieştenii i-au transmis că va fi amendat, dacă va fi prins în cluburi înaintea meciurilor, însă africanul anunţă că nu se va schimba.

Ousmane N'Doye acordă rar interviuri, însă apariţiile sale în presă sunt spumoase. Senegalezul a vorbit pentru site-ul www.biaggio.ro, a cărui imagine este, şi n-a ocolit nicio întrebare. „Prima oară am aflat că un club din Liga I este interesat de mine în 2008, când participam alături de naţionala Senegalului la Cupa Africii. În acea perioadă, evoluam în Portugalia, la Academica Coimbra. Directorul general al Vasluiului m-a convins destul de repede să vin aici", a povestit mijlocaşul.

Acesta a admis că mereu a fost un veritabil „party-animal": „Nu în România am descoperit viaţa de noapte. Aşa am fost tot timpul şi nu simt nevoia că ar trebui să mă schimb. Nu beau, nu fumez, nu mă droghez. Pur şi simplu, îmi place să socializez, să dansez, să ascult muzică. Atât timp cât aceste activităţi nu dăunează randamentului meu sportiv nu înţeleg care este problema".

Nu vrea să audă de antrenament

N'Doye şi-a dezvăluit, fără să se ferească, planurile pentru vacanţă, recunoscând că ele nu cuprind şi exerciţii care să-l ţină în formă sportivă. „Păi, dacă e vacanţă, cum să mă antrenez? În vacanţă, oamenii se odihnesc. Asta o să fac şi eu. Ştiu foarte bine cum arată programul meu. Seara mă duc în club, apoi o să dorm în timpul zilei. O să merg şi la cafeneaua mea preferată, Pascucci din Dorobanţi. Aici îmi beau zilnic cafeaua şi mi se spune Ousmane Pasculescu. Peste câteva zile voi pleca la New York, la familia mea, şi o să mă întorc în România după Anul Nou", a anunţat africanul. El va trebui să se prezinte la reunirea lotului Astrei la data de 4 ianuarie.

„Închizătorul" de 32 de ani ştie că nu mai are timp pentru a ajunge la o formaţie mare din Europa. „Nu mai am 20 de ani să visez. Pentru mine cel mai important lucru în viaţă este să am ocazia să joc, să arăt pe teren ce pot face. Norocul este foarte important în viaţa unui fotbalist. Ştiu mulţi jucători care au mai mult talent decât mine şi tehnică mai bună ca a mea, dar nu au ajuns nicăieri", a afirmat senegalezul.

A jucat baschet până la 13 ani

Ousmane a explicat că s-a apucat de fotbal abia la 13 ani. „Când eram mic, i-am spus tatălui meu că nu vreau la şcoală, ci doar să joc fotbal. El mi-a zis că pot să fac ce vreau, dar numai după ce îmi iau diploma de bacalaureat. Întâi am jucat baschet, dar când am văzut că toţi ceilalţi copii joacă fotbal, iar eu mă duceam singur să arunc la coş, m-am apucat şi eu de fotbal", a spus N'Doye. De când a ajuns în Liga I, soţia şi fata lui Ousmane au venit rar în România. „Nevasta mea nu se poate muta aici pentru că are un post bun la Banca Capital din New York. Fetiţa mea este la creşă acolo, iar mie îmi place fotbalul european şi am refuzat ofertele din State", a afirmat noul jucător al Astrei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite