N’Doye: „Cine e Andone?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul îi răspunde antrenorului pentru învinuirile aduse şi anunţă că nu va pleca de la echipă, deşi „Fălcosul“ a spus că nu mai poate colabora cu el. N’Doye a refuzat ieri să se prezinte la echipa a doua, pentru meciul pe care Dinamo II l-a disputat la Otopeni, şi susţine că nici nu o va face vreodată.

Între senegalezul Ousmane N'Doye şi Andone pare a nu mai fi nicio cale de împăcare. Mijlocaşul a refuzat ieri să se prezinte la echipa a doua a clubului, pentru meciul din Liga a II-a dintre FC Otopeni şi Dinamo II, fapt care i-a enervat la culme pe oficialii „câinilor". N'Doye, aflat ieri la pregătire pe Stadionul Dinamo, a explicat conflictul cu Ioan Andone. „Andone n-are respect în faţa mea! De ce el, ca antrenor principal, nu m-a sunat pe mine să-mi spună: «Ousmane, mâine te duci la echipa a doua» Adică, nu există respect, şi la mine nu merge aşa. Eu nu sunt un fotbalist căruia să-i spui: du-te acolo, fă aşa şi să mă duc, nu frate!", a spus jucătorul de 32 de ani.

„Nu răspund la numere necunoscute"

Mijlocaşul a spus şi de ce nu s-a dus la Dinamo II:  „Nimeni nu m-a dat afară, nimeni nu mi-a spus să mă duc la echipa a doua şi nu o să joc la Dinamo II, m-aţi înţeles?! Păi, cum să mă duc acolo şi, după, să mă cheme din nou la prima echipă? Ce e asta, mă?". Fotbalistul a ţinut să precizeze şi ce s-a întâmplat după partida din Cupa României dintre Rapid şi Steaua, meci la care a asistat. Jucătorii dinamovişti au prevăzut în Regulamentul de Ordine Interioară ca după ora 22.30 să fie acasă, însă, în urma controlului efectuat de secunzii „Fălcosului", senegalezul n-a fost de găsit, deşi a fost căutat atât la domiciliu, cât şi la telefon. „Am fost acasă şi pe la 23.45, nu, pe la 12.00, am văzut un apel, dar n-am recunoscut numărul. Erau trei apeluri nepreluate. N-am răspuns, dar eram acasă. Eu am numărul lui Andone şi al antrenorilor secunzi, şi nu erau ei", a spus fotbalistul, în apărarea sa.

N'Doye a continuat nervos: „Cine e Andone? Eu, dacă nu vreau să răspund cuiva, nu-i răspund. Oricum, problema mea nu este una sportivă, ci una personală între mine şi antrenor şi o vom discuta amândoi. El a văzut ce am făcut în ultimele patru luni. Oricum, e greu să lucrezi cu cineva care nu te place. Nimeni nu ştie cât am suferit în vestiar".

Porumboiu: „N'Doye mă sună des"

N'Doye mai are însă susţinători. Finanţatorul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nu exclude varianta revenirii senegalezului din iarnă la echipa moldoveană. „N'Doye mă sună şi vorbesc foarte des cu el. El este un fotbalist foarte bun. Eu prefer unul ca N'Doye în echipă care să piardă nopţile prin cluburi şi să nu bea, decât unul care stă în casă şi bea toată noaptea. Oricum, nu exclud varianta revenirii lui la Vaslui", a declarat Porumboiu.

Borcea, suspendat patru etape

Comisia de Disciplină a FRF a decis să-l suspende patru meciuri şi să-l amendeze cu 1.200 de lei pe Cristi Borcea, după ce la finalul meciului din Cupa României, cu Universitatea Craiova, a trecut pe la cabina arbitrilor în drumul său către vestiare. "Cristi doar a făcut o glumă", au spus "câinii", însă federalii l-au penalizat.

"Dacă mergea la Dinamo II, N'Doye poate mai revenea în lot. Şi Maradona când a greşit, a plătit. De acum va sta în tribună sau la altă echipă."
Ioan Andone antrenor Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite