N-a primit niciun ban de patru luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănciulescu
Dănciulescu

Revenit în vară, Dănciulescu are un salariu de 130.000 de euro pe an, dar a jucat gratis până acum. Ademenit în vară de Borcea să refuze alteoferte şi să se întoarcă la Dinamo, Dănciulescu trece printr-o adevărată dramă: Andone îl ţine mai mult pe bancă, iar şefii „uită“ să-l plătească.

Alicante, când spaniolii l-au dat afară fără să-l anunţe, Danciu s-a întors în ţară. Aici a crezut că-şi găseşte liniştea, mai ales că ofertele pentru el curgeau. Nou-promovata din Târgu-Mureş i-a pregătit un super contract, unde doar prima de instalare era de 1 5 0 . 0 0 0 de euro, iar atacantul acceptase. A intervenit însă Borcea şi, cu o seară înainte ca Dănciulescu să fie prezentat la FCM, l-a sunat şi l-a chemat înapoi „acasă".

A acceptat şi de aici a început drama. Odată unul dintre preferaţii „Fălcosului", acum, antrenorul îl ţine mai mult rezervă, iar mâine va apela la el, contra Brăneştiului, doar pentru că sunt mari probleme în atac, Niculae şi Ganea sunt suspendaţi, iar Andrei Cristea e accidentat.

În plus, atacantul e dezamăgit de Cristi Borcea pentru că acţionarul dinamovist l-a amăgit şi nu i-a dat până acum niciun ban din contract, deşi au trecut patru luni de când e la roş-albi, iar tot ce a primit au fost doar unele prime împărţite în vestiar după victoriile importante din acest sezon.

DINAMO ÎI E DATOARE CU 40.000 DE EURO

Până în prezent, datoria clubului Dinamo către jucătorul venit de la Hercules Alicante e de peste 40.000 de euro. Atacantul de 33 de ani e hotărât ca în iarnă să rupă legătura cu Dinamo şi să plece la o echipă unde poate evolua cât mai mult ca titular. Dănciulescu e dorit de „U" Cluj şi FCM Târgu- Mureş.

N'Doye, la Dinamo II, supravegheat de Ando

Dacă etapa trecută a refuzat să joace pentru „satelit" în meciul cu CS Otopeni, ieri,senegalezul a respectat indicaţia lui Andone şi, sub privirile „Fălcosului", şi-a făcut debutul la echipa secundă în partida cu cei de la Juventus Bucureşti, 1-1. Africanul a fost titular şi se va pregăti cu Dinamo II până când şefii îi vor hotărî soarta, dar, mai mult ca sigur, va pleca la iarnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite