N-a avut deloc stare pe marginea terenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner a stat, în meciul cu Universitatea Cluj, pe banca roş-albaştrilor după o pauză de 2.242 de zile. Înainte de meci, a urmărit „încălzirea” lui Tănase şi compania din gura tunelului care duce la vestiare, intrând încă de atunci în tensiunea partidei.

Imediat cum a început jocul, Piţi s-a poziţionat în picioare lângă banca tehnică şi a oferit indicaţii în stânga şi în dreapta. Nu s-a exteriorizat la golul din penalty al lui Claudiu Niculescu, dar s-a enervat de fiecare dată când elevii săi nu au respectat ce au repetat la antrenamente.

Nu a mai rezistat şi a luat „foc" când Bănel Nicoliţă a dat o centrare aiurea, certându-şi jucătorul. Apoi, i-a atras atenţia lui Tănase să dea mai repede drumul la minge. Golul lui Dorel Stoica, de dinainte de pauză, a adus zâmbetul pe chipul antrenorului stelist, care a ridicat mâinile sus.

El şi-a adus însă aminte că scorul era abia 1-1 şi a revenit bancă. În partea secundă, tehnicianul roş-albaştrilor a fost foarte activ, însă nu îndeajuns de mult încât să-l deranjeze pe arbitrul de rezervă.

A oferit, cu efervescenţă, indicaţii şi a discutat cu asistenţii de pe bancă. S-a bucurat discret la golul de 2-1 al lui Bogdan Stancu, dar, apoi, a revenit la temperamentul său vulcanic, biciuindu-şi verbal jucătorii, în special, la fazele fixe. La finalul meciului, vizibil mulţumit, dar şi uşor emoţionat, Piţurcă a aplaudat galeria Stelei.

Neagoe a vorbit în locul lui Piţi

Victorios, dar taciturn. Victor Piţurcă n-a făcut excepţie de la regulile sale nici după succesul  înregistrat, aseară, cu Universitatea Cluj. La finalul meciului, Piţi a evitat elegant reprezentanţii mass-media, cu care n-a mai vorbit de mai bine de un an, şi l-a trimis la conferinţa de presă pe Eugen Neagoe, colaboratorul său.

„Jocul a fost la discreţia noastră. Clujenii n-au avut niciun şut pe poartă. Ştiam că nu va fi uşor, dar mă bucur că am trecut bine de acest hop", a spus „Geană" după meci. Secundul Stelei a mărturisit că fanii au avut un aport însemnat la victoria obţinută.

„Le mulţumim foarte mult suporterilor, ne-au ajutat enorm şi sperăm să umple stadionul etapa următoare. Pe viitor, vrem să arătăm şi mai bine. E greu să joci excelent de la început", a încheiat Neagoe.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite