Muzeu cu tricouri şi alte exponate legate de Liga Europa, în Piaţa George Enescu din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu şi Liga Europa
Sorin Oprescu şi Liga Europa

Un muzeu cu mai multe tricouri folosite de jucători în finalele Ligii Europa, dar şi cu alte obiecte legate de această competiţie a fost amenajat în Piaţa George Enescu, unde a fost expus, miercuri, trofeul câştigat în 2011 de FC Porto.

Obiectele expuse sunt tricoul centralului Nicola Rizzoli, care a arbitrat finala din 2010 dintre Atletico Madrid şi Fulham, mingea finalei de anul trecut, semnată de Radamel Falcao, tricoul echipei Şahtior Doneţk semnat de toţi jucătorii de la finala din 2009 de la Istanbul, tricourile lui Mark Schwarzer şi Chris Smalling de la Fulham, din 2010, ghetele lui Răzvan Raţ (Şahtior), cu care acesta a jucat finala de la Istanbul, jambierele lui Jadson de la Şahtior, şortul lui Simao Sabrosa din 2010 de la Atletico, un tricou semnat de Cristian Săpunaru (FC Porto) şi tricourile echipelor finaliste de anul trecut, FC Porto şi Sporting Braga, semnate de toţi jucătorii.

Trofeul UEFA Europa League a fost adus în Piaţa George Enescu

În Piaţa George Enescu este amenajat şi un teren de minifotbal, precum şi un punct de informare despre Bucureşti. Trofeul Ligii Europa, care a fost înmânat, miercuri, primarului Capitalei, Sorin Oprescu, de către preşedintele UEFA, Michel Platini, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Arena Naţională, a fost expus în Piaţa George Enescu. Trofeul a fost transportant într-o maşină de teren de la Arena Naţională în Piaţa George Enescu, unde a fost instalat pe un piedestal, în prezenţa ambasadorului finalei Ligii Europa, Miodrag Belodedici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite