Mutu şi Gheară s-au certat pe un Bentley

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu (stânga) şi Gheară  n-au mai vorbit de mult timp
Mutu (stânga) şi Gheară n-au mai vorbit de mult timp

Relaţia dintre naş şi fin s-a degradat după ce omul de afaceri a cumpărat o maşină pe numele fotbalistului, dar n-a achitat-o integral. Nimic nu părea să rupă vreodată relaţiile dintre omul de afaceri şi „Briliant“.

Niciunul dintre ei nu a făcut public motivul scindării, însă apropiaţi din anturajul lor spun că la mijloc este o maşină. Concret, se pare că Nicu Gheară şi-a achiziţionat un Bentley pe numele lui Mutu, cei doi convenind ca naşul să plătească ratele printr-una dintre firmele finului.

Ceea ce s-a şi întâmplat vreme de un an, până când Gheară a renunţat la maşină şi implicit la plata ratelor şi i-a trimis maşina lui Adi, spunând că nu mai are nevoie de ea. În aceste condiţii, Mutu s-a trezit cu încă un Bentley în garaj, el având deja unul, şi cu vreo 100.000 de euro de achitat pentru o maşină de care nu avea nevoie.

Cei doi s-au certat atunci şi cum nu au găsit un numitor comun pentru împăcare au ajuns să rupă relaţiile. Prăpastia s-a adâncit şi mai mult acum trei luni, când Mutu a fost prins la restaurantul „Doi Cocoşi" în compania a două fete, în săptămâna meciului cu Serbia, fotbalistul bănuind că manevra a fost făcută de Gheară, pentru a-l discredita.

Pe seama acestui scandal ei s-au certat în direct la televizor, naşul ameninţându-l voalat cu bătaia pe fin. De atunci nu au mai vorbit deloc, nu s-au sunat nici de Crăciun, nici de Revelion, iar pe 8 ianuarie, când Mutu a împlinit 31 de ani, naşul său nu a fost invitat la petrecerea ţinută la Milano.

S-au mai certat o dată

Mutu şi Gheară nu sunt la prima „despărţire". După ce a fost acuzat că a consumat cocaină, la Chelsea, în ţară se acreditase ideea că Gheară îi livrase fotbalistului droguri, fapt care a declanşat o reacţie virulentă a omului de afaceri.

El s-a dezis total de Mutu, l-a exclus din Sindicatul Fotbaliştilor şi a întrerupt orice legătură cu el, deşi aveau împreună un iaht şi erau asociaţi la clubul „Life" din Bucureşti. Împăcarea a venit după ce Mutu a fost suspendat, el cerându-şi iertare faţă de viitorul naş şi promiţând că renunţă la anturajul său de atunci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite