Mutu: "L-am sunat pe Răzvan de 36 de ori! Nu mi-a răspuns. A greşit faţă de mine!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu a făcut o dezvăluie-şoc la gsp tv. A încercat să se împace cu selecţionerul României după escapada din Serbia, dar Răzvan Lucescu nu i-a mai răspuns la telefon. Mutu crede că antrenorul îi era dator cu o explicaţie.

"Vin cu mare plăcere la echipa naţională, îmi ajunge doar o convocare. Din respectul pe care i-l port lui Răzvan, l-am sunat de 36 de ori să îmi cer scuze că am plecat. Mai îmi rămânea o singură variantă, să îi trimit un mail. Nu mi-am călcat pe mândrie, pentru că nu e vorba de aşa ceva în relaţia cu antrenorul naţionalei. De acum nu o să îl mai caut, dacă el vrea să îmi comunice ceva, aştept telefonul lui. Nu e normal cum s-a comportat Răzvan faţă de mine, dacă un jucător greşeşte, merită o explicaţie. Putea să îmi răspundă şi să îmi spună unde am greşit. Putea să îmi spună "Adi, nu te mai chem", dar nu a făcut-o", a spus Mutu.

Jucătorul Fiorentinei a vorbit şi despre relaţia de o are cu Cristi Chivu. "Nu am nici un fel de problemă cu Cristi Chivu, suntem prieteni de 15 ani şi între noi există o relaţie extraordinară. Nu vorbim zilnic la telefon, dar la 10 zile tot ne auzim, discutăm despre meciurile pe care le avem în Italia şi nu am avea de ce să ne certăm", spune "Briliantul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite