Adrian Mutu promite va juca în echipa naţională până la 35 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Atacantul Adrian Mutu, care va semna cu Ajaccio, a declarat, miercuri, la RMC, că speră să marcheze mai multe goluri decât prietenul său şi fostul său coechipier de la Juventus Torino, suedezul Zlatan Ibrahimovici, aflat tot în campionatul Franţei, dar la Paris Saint-Germain.

"Îl cunosc foarte bine pe Ibrahimovici. Este un jucător care mereu şi-a ales echipele unde va juca. Voia să fie la o echipă care poate câştiga campionatul sau în Europa. Paris este o alegere bună pentru el. Eu nu am nicio problemă. Vreau să vedem cine va da mai multe goluri, voi încerca să fiu eu acela", a declarat Mutu.

Ibrahimovici şi Mutu

El a mai spus că a discutat cu selecţionerul Victor Piţurcă, pe care l-a informat despre situaţia şi este convins că atunci când va reîncepe să joace va fi convocat din nou la naţională. De asemenea, Mutu speră să joace în partida cu Evian din 1 septembrie timp de 20 sau 30 de minute, deoarece încă nu este pregătit complet: "M-am antrenat singur, dar acum voi merge la pregătire şi curând voi fi apt complet".

Mutu a ales Ajaccio deoarece vrea să-şi încheie cariera într-un mod interesant din punct de vedere sportiv: "Cunosc fotbalul francez, este între cele 4-5 mari ligi din Europa. Am urmărit în special echipele care au jucat în Liga Campionilor. Vreau să-mi închei cariera într-un mod interesant din punct de vedere sportiv, mai ales după sezonul petrecut la Cesena. Am retrogradat în Serie B şi vreau o provocare. Obiectivul meu este să fac mai bine ca sezonul trecut în campionat, la un club unde vreau să mă simt important şi util. Ajaccio este o echipă caldă la nivel de suporteri. Este foarte interesant".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite