"Dacă nu era Mutu, Tamaş nu făcea ce a făcut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş şi Mutu  au fost iertaţi  de selecţioner
Tamaş şi Mutu au fost iertaţi de selecţioner

Selecţionerul Victor Piţurcă a explicat de ce i-a rechemat pe Adi Mutu şi pe Gabi Tamaş la echipa naţională.

"Ei trei meciuri nu au făcut parte din lotul României. I-am eliminat la meciul cu San Marino, a trecut perioada respectivă, şi acum au înteles că la echipa naţională trebuie să vii cu sufletul, iar acum vor veni mai puternici la lot. Eu zic că au învaţat din asta. Eu sunt convins că Tamaş nu ar fi făcut ce a făcut dacă nu era şi Adrian Mutu. Este foarte important ca echipa naţională să dispună de toate valorile", a spus Victor Piţurcă la Dolce Sport.

despre jucătorii din străinătate: "Majoritatea joacă, asta e important. M-am bucurat pentru Pantilimon că a intrat într-un meci ca titular, sper să rămână în poartă. Torje are meciuri în Serie A, Lobonţ a revenit la AS Roma. E important ca toţi să joace, să aibă cât mai multe meciuri".

despre Tibi Bălan: "Era ultima şansă să plece, nu mai era motivat la Sportul. A realizat şi Vasile Şiman chestia asta, pentru Tibi Bălan sunt ultimii ani în fotbal. A venit la un club de tradiţie, nu e uşor să se integreze la Steaua pentru că echipa trece printr-o perioadă de tranziţie. Psihic trebuie să se gândească să jaoce la alt nivel".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite