Adrian Mutu, Ilie Năstase şi Vasile Turcu, implicaţi în dosarul "Prostituate de lux"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia fugarului Codruţ Marta racola participante la concursuri de frumuseţe sau fete virgine şi le plasa unor clienţi bogaţi în ţară, afacerişti şi oameni din sport.

 Andreea Marta (28 de ani), sora ei, Maria Magdalena Lungu (38 de ani), şi un taximetrist au fost arestaţi preventiv în baza unui mandat emis de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, în dosarul fotomodelelor închiriate pentru sex cu oameni din aşa-zisa lumea bună. Conform procurorilor DIICOT, oameni de afaceri potenţi, persoane publice şi din lumea mondenă, dar şi fotbalişti au beneficiat de serviciile prostituatelor din reţeaua Andreei Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Surse din rândul anchetatorilor susţin pentru Mediafax că Andreea Marta primea comenzi de la persoane cu bani pentru tinere virgine care să le satisfacă fanteziile sexuale. Matroana, la rândul ei, dădea comenzi în Republica Moldova, de unde alţi membri ai reţelei îi trimiteau tinerele virgine cerute contra sumei de 3.000 de euro. Mai departe, pentru traficarea acestora, Andreea Marta obţinea chiar şi 10.000 de euro. Anchetatorii susţin că prostituatele nu primeau mai mult de 300-500 de euro pentru serviciile sexuale oferite.

Ce nume sunt implicate din sport?

Conform surselor celor de la România TV există cel puţin trei oameni din sport care au apelat la serviciile reţelei de prostituate. E vorba de Adrian Mutu, Ilie Năstase şi Vasile Turcu, fostul acţionar al celor de la Dinamo. Aceleaşi surse precizează că cei trei nu riscă sancţiuni pe cale penală existând cel mult posibilitatea de a fi citaţi ca martori într-un eventual proces al Andreei Marta şi al celorlalte persoane acuzate de proxenetism.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite