Mureşan şi Paszkany nu-şi mai vorbesc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Yssouf Kone a reuşit ceea ce n-au fost în stare mulţi: să „rupă” relaţiile dintre patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, şi mâna lui dreaptă, Iuliu Mureşan.

Motivul disputei dintre cei doi a fost „vârful" din Burkina Faso, „ţinut în braţe" de preşedinte, dar căzut în dizgraţia finanţatorului.

„Mărul discordiei", atacantul Yssouf Kone, nu mai este dorit la Cluj de către patron, însă este protejat de preşedintele Iuliu Mureşan. „Sper să nu mai joace la noi în retur", a afirmat omul cu banii de la CFR. „Kone va rămâne cel puţin până la vară", l-a contrazis Mureşan pe Paszkany.

Patronul transmite ordinele prin Zamfir

De la această declaraţie n-a mai fost decât un pas până la un scandal în toată regula. Spiritele s-au încins puternic în timpul unei discuţii pe care Arpi a avut-o cu Mureşan. Patronul i-a reproşat că îl ţine în braţe pe Kone şi, mai mult decât atât, că l-a contrazis în public în problema despărţirii de fotbalistul din Burkina Faso.

De la acest dialog, Paszkany şi Mureşan nu şi-au mai vorbit decât de "ochii lumii", iar acum patronul îi transmite preşedintelui toate directivele doar prin intermediul directorului executiv, Răzvan Zamfir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite